Rob en Meta zijn in 1989 begonnen met de slagerij in de Peperstraat. Destijds hebben wij de slagerij overgenomen van Slagerij Brouwer. In het jaar 2000 is de slagerij geheel verbouwd en in 2002 zijn wij begonnen met de verkoop van belegde broodjes. In 2009 is van onze eigen huiskamer de tearoom 'De Huiskamer' gemaakt. Hier kunt u genieten van een heerlijke warme kop koffie of thee met diverse belegde broodjes.
De producten uit onze slagerij zijn diverse malen bekroond op nationale en internationale vakwedstrijden.
Het lamsvlees is afkomstig van Texelse lammeren. Wij kopen de lammeren in en verwerken deze in onze slagerij tot de bekende lamsvleesproducten. Doordat wij betrokken zijn vanaf de aankoop tot aan het lamsvlees dat in de toonbank ligt, kunnen wij u constante kwaliteit garanderen.
Lees meer >>
De runderen van het Blonde d'Aquitaine ras lopen op het hoge berg gebied; het hoogste stukje van het eiland. Daar lopen ze het hele jaar los in de wei en eten alles wat voor “handen” is. Wij leveren dus puur natuur rundvlees van runderen die een goed leven hebben gehad.
Lees meer >>
Wij beschikken over een eigen worstmakerij. Hier worden dagelijks heerlijke worstsoorten geproduceerd.
Slagerij Rob Maas is gevestigd in het rustieke en pittoreske dorp Oosterend. Naast een bezoek aan onze slagerij en Tearoom is het zeker de moeite waard de omgeving te bekijken. Een aanrader is het 'Boerenommetje'. Dit is een wandelroute van ongeveer 6 km welke u naar de oude Waddendijk brengt waar veel vogels te zien zijn.
En na het Boerenommetje, kunt u bij ons een heerlijk boerenomeletje komen eten in onze tearoom 'de Huiskamer'.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.