De runderen van het Blonde d'Aquitaine ras lopen op het hoge berg gebied; het hoogste stukje van het eiland. Daar lopen ze het hele jaar los in de wei en eten alles wat voor “handen” is. Wij leveren dus puur natuur rundvlees van runderen die een goed leven hebben gehad.
Ons suddervlees, zoals de riblappen en sucadelappen, is echt ouderwets lekker!
Biefstuk schuitje
Gevuld met biefstuk, panchetta, brie zongedroogde tomaatjes en champignonsaus.
Bereiden: 10 tot 15 minuten in de oven op 180 ºC.
Bestel onze gourmet en rollades in de webshop >>Bezorgen via de webshop, gratis vanaf € 50,00 |
Folder Texels rundvlees >> |
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.